Sky Bridge

Nejnovější atrakcí je nejdelší visutý most. V Česku, v Evropě? Ne. Tenhle adrenalinový zážitek je unikátní přímo světově. 721 metrů dlouhá lávka se klene vedle neméně známé Cesty v oblacích. Která je jen o pár metrů výš. 

Pro někoho kdo netrpí závratí nebo vyhledává všemožné dobrodružství je tato lávka jako stvořená. Lávka se lehce houpe a není tedy pro slabé žaludky. Pokud se totiž podíváte dolů, naskytne se vám pohled z 95 m nad zemí. Celkově se však budete nacházet v nadmořské výšce 1135 m. n.m. Ale nemusíte se bát, konstrukci o hmotnosti 360 tun drží 6 nosných lan. 

 

A jak se na tuhle světovou atrakci dostanete? Máme hned několik možných variant cesty. 

  1. Pro ty pohodlnější se můžete svézt lanovkou až nahoru, cestou můžete obdivovat přírodní krásy DM (například i Kralický sněžník, který jde vidět) 
  2. Další pohodlnou verzí je 13 minutová cesta na bobové dráze. Nahoře je možnost vystoupit, projít si atrakce nebo místní restaurace a poté sjet po bobové dráze až zpátky dolů.
  3. Pokud patříte mezi zdatné turisty, vybírejte jednu ze 3 tras. Pohádková trasa je nejvhodnější i pro rodiny s dětmi a poslední (a nejdelší trasa) zase pro ty, co si chtějí užít nejen lesy a louky. 



Nahoře pak už jen překonat strach a cesta přes most může začít. Opravdu si doporučujeme předem rozmyslet, jestli lávku zvládnete. Přeci jen, pak už doslova není cesty zpět:) 

 

P.S. 

Pokud už budete nahoře, neochuďte se o možnost vyjít si i na stezku v oblacích. O té v najdete info v dalším článku. 

Design Escapes

Dolní Morava č.p. 60
561 69 Dolní Morava

E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
T: +420 605 820 731

Provozovatel

Krobelus s.r.o.
Masarykova 118
664 42  Modřice

IČ: 262 66 245
DIČ: CZ26266245


©  – 4 DOMY – Krobelus s.r.o.